Eten en drinken

barbecue

Aan boord van onze sloep staat een ingebouwde barbecue. Wij verzorgen een uitgebreid barbecue-arrangement en gekoelde drankjes. Alles wordt voor je voorbereid. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is op tijd je biefstuk omdraaien en de glazen bijschenken. Ondertussen wordt je ook nog rondgevaren door prachtig Den Bosch.

Eten

zelf barbecueën op de bootStandaard bestaat ons menu uit 5 soorten vlees voor op de barbecue, 3 verschillende salades, 3 verschillende sauzen, brood en kruidenboter. Wij zorgen uiteraard ook voor servies, bestek en glaswerk aan boord.

Vegetariërs of andere dieetwensen? Geef het door, dan wordt hier rekening mee gehouden. Alle gerechten en dranken komen uit de keuken van Buurt, het Bossche buurtcafé en -restaurant.

Hoe jouw biefstukje gebakken wordt, dat bepaal je helemaal zelf, want jullie zijn zelf de grillmasters. Geen barbecuetalenten in de groep? Huur er een in bij Sloepje voor en Groepje.

Drinken

De kapitein bespreekt vooraf welke dranken er nodig zijn aan boord. Standaard varen we met een koelvak vol (Heineken), wijn (droge witte, rosé en rood) en fris. Als er een voorkeur wordt doorgegeven, dan passen we onze voorraad daarop aan. Zo hebben we genoeg aan boord van de drankjes die jullie het liefste drinken bij de barbecue.