Rondvaart in Den Bosch

Op zoek naar een origineel groepsuitje? Welkom bij Sloepje voor een groepje! In ons houten sloepje maak je een unieke rondvaart door authentiek Den Bosch. Ondertussen geniet je van een heerlijke barbecue en natuurlijk een lekker koud drankje.

Rondvaart

Bij het sloepje krijg je altijd een jonge, ervaren Bossche kapitein die jou en je vrienden graag zijn stad laat zien. We varen op de Stadsdommel, de Aa, Zuid-Willemsvaart stadstracé, de Dieze en de Ertveldplas. In 3 uur tijd bevaren we bijna dit gehele gebied. Bij kortere tochten zullen we een deel van dit gebied bevaren. Uiteraard kan je dan je voorkeur aangeven bij de kapitein. Niet bekend in Den Bosch? Geen probleem, de kapitein weet de weg en neemt je mee langs de mooiste plekjes. Natuurlijk ben je tijdens het varen lekker aan het barbecueën, eten en drinken, dit is Brabantse gezelligheid.

Groepsuitje

We varen met maximaal 20 personen zodat er genoeg ruimte is in de boot en op de barbecue. Hoe laat en hoe lang we varen kan je van tevoren met de kapitein afspreken. We kunnen elke dag van de week uitvaren en varen op bijna elk tijdstip. Neem contact op om jouw datum meteen vast te leggen.

Opstappen vlakbij het station

Kom je van het station? Dan vind je op nog geen 10 minuten lopen een opstapplaats waar ons sloepje op jou ligt te wachten.
Onze vaste opstapplaats is de steiger in de Smalle Haven (zie kaart en foto). Eventueel kan er worden overlegd over een andere opstapplaats. De smalle haven is in het centrum van Den Bosch. Na de rondvaart zetten we je hier ook weer af, dus nog even de stad in na de barbecue is bijna onvermijdelijk 😉

Rondvaart in Den Bosch

Den Bosch is een heerlijke stad om rond te lopen, te winkelen en een terrasje te pakken, maar nog bijzonderder is de stad vanaf het water, een rondvaart in Den Bosch dus. We varen langs eeuwenoude stadswallen, zien de dieren die op het water leven, maar zijn nog steeds middenin de bruisende stad. Wil je meer doen in Den Bosch? Via deze link vind je onze tips.

Veiligheid

Onze boot voldoet aan alle veiligheidseisen. We beschikken over reddingsmiddelen zoals een reddingsboei en drijfkussens. Bovendien ben je op de plekken waar wij varen zo aan de kant, mocht je op een of andere manier overboord vallen. Standaard hebben wij geen zwemvesten aan boord. Echter op verzoek vooraf kunnen wij dit wel regelen, bijvoorbeeld voor kinderen of volwassenen met water angst.