Reserveren

Om te reserveren kunt u in onderstaand contactformulier uw telefoonnummer invullen en en berichtje achterlaten. U wordt teruggebeld om de details van uw reservering te bespreken.

Annuleren en wijzigen

Mocht er onverhoopt iets tussen komen, dan kan je tot 72 uur voor het tochtje nog kosteloos annuleren.

Bij annulering tussen 72 en 4 uur voor het tochtje wordt 50% van het totale factuurbedrag in rekening gebracht.

Tot 72 uur voorafgaand aan de vaartocht is het geen enkel probleem om wijzigingen door te geven. Bijvoorbeeld een wijziging in het aantal personen. Uiteraard zijn wijzigingen m.b.t. het tijdstip afhankelijk van beschikbaarheid.

Bij wijzigingen die doorgegeven worden korter dan 72 uur voorafgaand aan de rondvaart zullen we per situatie bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Nederlands weer

We gaan natuurlijk voor zon, en met 1190 zonuren in het afgelopen vaarseizoen is die kans ook groot. Maar in Nederland weet je het nooit zeker en het sloepje heeft geen overkapping. Daarom heb je de mogelijkheid om tot 72 uur voorafgaand aan de tocht gratis te annuleren.

Tegen die tijd zijn er redelijk betrouwbare weersvoorspellingen om je beslissing op te baseren. Het is aan jullie zelf om dit in de gaten te houden. Neem bij twijfel gewoon contact met ons op,dan bekijken we samen het beste scenario. Bij kans op een buitje kan een paraplu of regenjas natuurlijk wonderen doen. In Nederland staat in de weersvoorspellingen al snel dat er kans op een bui is, maar in de praktijk valt dit vaak mee. Mocht er tijdens de vaartocht toch een druppel vallen, dan zoeken we gewoon even een brug op waaronder we kunnen schuilen. Gelukkig zijn die er genoeg in Den Bosch!

Meteen reserveren of een vraag stellen? Vul dan het formulier in.