Gaat een van jouw vrienden trouwen? Dan is dat de gelegenheid om op stap te gaan met de jongens of meiden. En als jij een vrijgezellenfeest plant, dan wordt dat natuurlijk legendarisch!

Vrijgezellenfeest in Den Bosch

In Den Bosch kan je de perfecte vrijgezellendag plannen. Je kan gaan bubbel voetballen (hilarisch), wordt fanatiek met een city game, ga op kroegentocht of relax tijdens een cursus Bossche bollen bakken. Wat je ook gepland hebt voor dit fantastische vrijgezellenfeest. Je moet wel eten, anders komt het niet goed.

Laat de vrijgezel alvast in het bootje stappen

Wat past er nou beter bij een stoere vrijgezellendag dan een lekkere barbecue,  natuurlijk met gekoelde drankjes. Verras je vrienden met een goede barbecue aan boord van een boot!

Onze barbecue staat voor jullie klaar aan boord van het Sloepje voor een groepje. De drijvende feestlocatie voor groepjes van 8 tot 20 personen. Jij bepaalt zelf hoe laat en hoe lang je wil varen. Wij moeten voor het donker weer in de haven zijn, maar we zetten jullie natuurlijk af in het centrum van Den Bosch waar je, nu de bodem gelegd is, nog tot diep in de nacht kunt door feesten.

Klinkt goed toch? Bespreek jouw wensen met de kapitein, mail naar sloepjevooreengroepje@gmail.com.

Drank

Vaak een belangrijk gegeven voor een vrijgezellenfeest. Voor tijdens het varen kan je een barbecuearrangement bestellen, verder is er een ruime voorraad bier, wijn en fris aan boord. Lees meer over eten en drinken bij Sloepje voor een groepje.